29.8.2011

Tarhojen rakentamista

Today I was building dog yard. It is funny that my late father was and my brother still is skilled constructors but I don`t seem to have inherited any such genes. Well, the main thing is, that dogs stay in the fence and I can also take them out. That is what I am aiming at.
Tänään vihdoin sain aloitettua tarhojen pystytyksen, elementit onkin olleet melkein valmiina jo jonkin aikaa. Tarhoissa tulee näkymään isännän kädenjälki mikä ei tässä tapauksessa ole välttämättä hyvä asia mutta pääasia että koirat pysyvät sisällä ja että ne saa tarvittaessa sieltä uloskin. Siihen tähdätään. On se mielenkiintoinen asia että isä oli aikanaan  ja velipoika vieläkin taitavia rakentajia mutta rakennuspalikoita ei näemmä riitä aina perheen kuopukselle.

Jari

We had 26 degrees Celsius today, which is exceptional this time of summer and it was thundering in the evening. Ronja found this pumpkin hiding in the garden, I wonder if it has enough of time, before it gets too cold?
Lisätään vielä pikku luonnonilmiö: päivällä oli hellettä 26 astetta, vaikka elokuu on ihan lopuillaan ja illalla mahtava ukkonen. Ronja löysi kasvimaalla piilotelleen kurpitsan. Onkohan sillä mitään mahdollisuuksia ehtiä enää kypsäksi näillä leveysasteilla?

Leena

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti