blogin esittely/introduction

Jari & Ronja

2011
This blog tells about our life with sleddogs. The name "suden auringon alla" means "under wolf`s sun" and comes from the reality of our lifestyle: we mush very often after the sun has set and the moon has risen. This is because in the autumn it is too warm for the dogs in daytime and in the winter we have so little daylight. 

Almost whole our family is involved: Jari, Leena and four daughters Maria, Henna, Ronja and Nike -the youngest watching everything in our arms. The goal this year is to gain better result in mid distance Finnish championships than last year (third place). Jari races also in canicross. In the future we plan to take part also in international races

Update 3.8.2012
Last season`s goal done: Finnish Championship gold in MD6 3 x 42km
From next season we are expecting some of our yearlings to rise to race team, goals still in Finnish Championships but hopefully already in open class. And also Ronja is going to race. 

2011
Blogissa kerrotaan meidän perheemme elämästä rekikoirien kanssa ja valjakkourheilusta. Blogin nimi tulee tämän elämäntavan realiteeteista: suuri osa valjakkotyöskentelystä tehdään pimeään aikaan joko siksi, että kesällä ja syksyllä on liian lämmintä ajaa päivällä tai siksi, että talvella valoisaa aikaa tavallisissa töissä käyvälle musherille vain on liian vähän.

Koiraelämään osallistuu lähes koko perhe: Jari, Leena ja neljä tytärtä: Maria, Henna, Ronja ja Nike, joista pienin sylistä katsellen. Tänä vuonna kisaamisen hoitaa lähinnä Jari osallistuen keskipitkille matkoille tavoitteena  SM mitali ja sijoituksen paraneminen viime vuoden pronssista. Jari osallistuu myös canicross-kisoihin. Tytöt kulkevat mielellään kisareissuilla handlereina ja voivat halutessaan kisata. Leena huolehtii tällä kaudella sekä perheen että koirien pienimmistä. 

Kaukaisempana tavoitteena on osallistua myös kansainvälisiin kisoihin ja mahdollisesti myöhemmin ajaa pitempiä matkoja.

Päivitys 3.8.2012
SM-mitalitavoite viime kaudelta täyttyi mukavasti: kultaa MD6 3 x42km.
Ensi kaudelta odotamme vuosikkaiden kisadebyyttejä, tavoitteet vielä SM-tasolla ja toiveissa osallistua ehkä jo avoimeen luokkaan. Ja nyt myös Ronja aikoo kisata.

Jari (copyright J.Riihimäki)


Jari

 Ronja
Carlos, Maria, Nike, Jari

Henna handlerina, Eastpoint open 2012 (copyright Jussi Riihimäki)


Leena


Uusi tallipäällikkö Nike ja iskä
The new team chief Nike with daddy
                                             

1 kommentti:

 1. Hei!


  Minun nimeni on Aino ja olen freelancer Promo logic:lla, netti media toimistolla. Olisimme kiinnostuneita lisäämään 2-3 lausetta ja linkin teidän sivullenne sovittuun hintaan vuodeksi.

  Olkaa hyvä ja ilmoittakaa jos tämä kuullostaa kiinnostavalta ja annan lisätietoja. Jos omistatte myös muita sivuja, olkaa hyvä ja liittäkää niiden URL osoitteet jotta voin käydä myös ne läpi mahdollista sopimusta varten.

  Kiitos ja pikaisiin kuulemiin!

  Ystävällisin terveisin

  Aino Nurminen
  nurmien.aino@gmail.com

  VastaaPoista